Solunskih ratnika 23 ::: pon - pet 09:00 - 21:00 ::: sub 08:00 - 14:00 ::: 016/600-771; 016/600-772; 066/6-600-771

O nama

Vođeni dugogodišnjim iskustvom u radu u zdravstvu, sagledali smo potrebe naših pacijenata, ujedinili svoja klinička i organizaciona iskustva iz raznih oblasti medicine i došli na ideju da kreiramo modernu zdravstvenu platformu u koju smo, prateći sve evropske i svetske zdravstvene standarde, implementirali znanje, višedecenijsko iskustvo, stručnost, logistiku i brigu za pacijente.
I sve to sa jednim ciljem - da našim korisnicima pružimo kompletnu i pristupačnu medicinsku uslugu na najvišem profesionalnom nivou .
Na tim temeljima je nastala Poliklinika LEDIS.
Poliklinika LEDIS se nalazi u Radničkom naselju u Leskovcu, u ulici Solunskih ratnika br. 23 (na pola puta između NIS pumpe i turske fabrike Jeanci) u objektu koji je urađen  po najsavremenijim svetskim standardima za zdravstvene ustanove i koji je kompletno opremljen modernom medicinskom aparaturom za pružanje usluga iz svih oblasti interne medicine, ginekologije i neuropsihijatrije.

U okviru našeg objekta nalazi se i potpuno opremljena operaciona sala, namenjena obavljanju malih ginekoloških intervencija, kao i CTG kabinet za monitoring trudnica.

Poliklinika LEDIS je prva poliklinika u Leskovcu sa prepoznatljivom porodičnom tradicijom i stručnim medicinskim timom u svom rukovodstvu.