Solunskih ratnika 23 ::: pon - pet 09:00 - 21:00 ::: sub 08:00 - 14:00 ::: 016/600-771; 016/600-772; 066/6-600-771

Interna medicina

.
Klinički pregled sa EKG-om

Osnova bilo koje složenije dijagnostike je klinički pregled interniste. Na taj način lekar stiče osnovnu sliku o Vašem zdravlju, ordinira terapiju i planira dalji tok lečenja. Redovnim pregledima omogućujete sebi otkrivanje faktora koji Vas mogu dovesti do bolesti. EKG se radi rutinski uz svaki pregled.

Izdavanje holtera EKG na 24/48 sata

Holter je specijalni portabilni uređaj koji nudi mogućnost dugotrajnog snimanja EKG zapisa. Najčešće je nemoguće ustanoviti nepravilnost rada srca samo za vreme pregleda, ali ukoliko ona postoji, šanse su ogromne da će se javiti u toku dana. Zbog toga holter predstavlja jednu od najpouzdanijih dijagnostika. Kod netipičnih tegoba, koje se ne javljaju u pravilnim vremenskim razmacima ili ciklusima tokom 24h, na raspolaganju je 48h holter EKG-a, kojim se tokom dva dana vrši neprekidni monitoring srca.

Izdavanje holtera pritiska na 24 sata

Holter je specijalni portabilni uređaj koji nudi mogućnost beleženja krvnog pritiska na svakih 15 minuta u toku dana. Pacijenti su često uznemireni na samu pomisao lekarskog pregleda što dovodi do nepouzdanog uvida u stanje krvnog pritiska. Uz pomoć holtera možemo da vidimo varijacije krvnog pritiska u toku svakodnevnih aktivnosti.

Besplatne konsultacije

Osećajući veliku odgovornost prema našim pacijentima, mi težimo da im predočimo što kraći, povoljniji i efikasniji put rešavanja njihovih zdravstvenih problema. Stoga su sve konsultacije sa našim lekarima potpuno besplatne jer će jedino jasno informisani pacijent bez ikakvog lutanja znati svoj sledeći korak.